top of page

Heb ik recht op een proefles?

Ja, iedereen heeft recht op 1 proefles.

 

Let op! Sommige groepen zitten vrij snel vol en dan vervalt het recht op een proefles, dit omdat er geen plaats meer is in deze trainingsgroep.

proefles

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven kan gedurende heel het turnjaar. Indien je na een kerstvakantie, paasvakantie,... inschrijft gaat er een x% van trainingsgeld af. Dit omdat je geen volledig turnjaar moet betalen als je dan pas instapt.

Indien een groep volzet is, kan je niet meer inschrijven voor deze groep. Wil je toch graag een kans maken om deel te nemen aan deze groep: stuur dan een e-mail naar ledenadminsitratie@gym-harop.be om je op de wachtlijst te laten zetten. 

inschrijven

Ik heb mij ingeschreven maar sta niet op de groeplijst. Hoe komt dit?

Je inschrijving is pas in orde na betaling van het lidgeld + trainingsgeld. Heb je dit gedaan? Wacht een paar dagen en dan zal deze betaling ook verwerkt zijn in ons ledenbeheer. 

Let op! Je inschrijving vervalt indien je niet binnen de 10 dagen betaald hebt. 

groepslijst

Help ik kan niet inschrijven voor mijn trainingsgroep!

Dit kan inderdaad! Je trainingsgroep is niet meer beschikbaar in het inschrijvingssysteem vanaf dat deze groep volzet is. Dit wilt zeggen, dat we het max aantal leden hebben behaald om productief les te kunnen geven. Spijtig genoeg kunnen we dit door gebrek van materiaal, trainingsuren, ... niet vergroten.

Een grote raad: schrijf je snel in voor deze groep bij een volgend turnjaar! Onze inschrijvingen zijn open vanaf 1 augustus voor iedereen en vanaf 1 juli voor onze huidige leden.

help inchrijven trainingsgroep

Hoeveel moet ik betalen?

Hoeveel je moet betalen hangt van veel factoren af, met name: 

  • Welke trainingsgroep?

  • Hoeveel kinderen?

  • speciale voorziening?

  • Wanneer je in het jaar instapt

  • ...

Wanneer je de inschrijvingsprocedure volgt, kan je op het einde zien hoeveel je moet betalen. Wil je toch voorheen even uitrekenen? bekijk dan zeker deze 2 pagina's:

betalen
bottom of page