top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Ben jij een G-gymer?


Op dinsdagavond verwelkomen wij een kleine groep G-gymers. Deze groep traint gedurende een uur onder begeleiding van onze trainer Marc.


Marc is een trainer die met hart en ziel voor deze groep mensen met een mentale beperking staat. Hij probeert dan ook het beste in hen naar boven te halen op de trampoline, banken, aan het klimrek, op de plint,...


Onze G-gymers trainen in een kleine groep in onze zaal turnhal het Heiken (gelegen in de Turfaard te Brasschaat). Deze groep bestaat uit gymnasten van 16+ met een mentale beperking, die graag motorisch bezig zijn en graag willen leren turnen.


Ben jij iemand of ken jij iemand die graag mee zou komen trainen met deze groep?


Je bent van harte welkom op dinsdag avond van 19u15 tot 20u15 in de turnhal Het Heiken.Nog enkele wist je datjes...


Wist je dat je gedurende het ganse turnjaar kunt instappen? Na de herfstvakantie, kerstvakantie en paasvakantie krijg je een bepaalde procent korting op het lesgeld. Zo betaal je enkel vanaf het moment dat jij instapt tot het einde van het turnjaar. (Dit is enkel voor de groepen waar nog plaats is! Informeer best even vooraf bij ledenadministratie@gym-harop.be)


Wist je dat je recht hebt op een proefles? Wanneer er in de groep nog plaats is, kan je een keertje komen proberen voordat je jezelf inschrijft (of je kind). Zo kan je al even proeven of de lessen iets voor jouw zijn.


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page