top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Inschrijvingen voor het nieuwe turnjaar mogelijk?

Je hebt het vast al gemerkt, maar vanaf vandaag kan je je inschrijven voor het nieuwe turnjaar dat op 5 eptember 2022 van start zal gaan.

Let op! Deze inschrijving staat enkel open voor onze leden die het afgelopen turnjaar bij ons ingeschreven waren. Nieuwe leden moeten nog even wachten tot begin augustus 2022, vanaf dan kunnen ook zij zich inschrijven.


Inschrijven kan met de blauwe knop bovenaan onze website.

Vind je je trainingsgroep niet terug bij de inschrijvingen?

Dan is deze groep mogelijk al volzet. Er staat namelijk een beperking in aantal op sommige trainingsgroepen, dit om te voorkomen dat de groepen te groot worden en we steeds een kwalitatieve les kunnen aanbieden.


Wil je weten of er een plekje vrij komt om toch deel te kunnen nemen aan deze trainingsgroep?

Dat kan door je op de wachtlijst te laten plaatsen. Hoe doe je dit? Stuur dan een e-mail naar ledenadiministratie@gym-harop.be met de volgende vermeldingen: inschrijving 2022-2023, de trainingsgroep waarover het gaat, naam het kind dat we op de wachtlijst mogen zetten. Vanaf het moment dat er een plaats vrij komt, zullen zij je hiervan op de hoogte brengen.


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Enkele wegen geleden ging onze eerste brief de deur uit omtrent de turnHAPpening van dit turnjaar. Enkele leden ondervinden problemen met het lezen van deze e-mail en het openen van de link in deze e-

bottom of page