top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

JUMPday foto's

De JUMPday was opnieuw een geslaagde dag! Het deed ons goed om te zien hoeveel plezier iedereen heeft gehad op deze zonnige zondag. De sprankelende energie, het gelach en de vreugde waren aanstekelijk, en we zijn blij dat we zo'n onvergetelijk evenement hebben kunnen organiseren.


Ondertussen hebben we enkele foto's van de JUMPday kunnen ongevangen, deze foto's zijn vanaf vandaag terug te vinden op onze website! Om de foto's te bekijken, ga je naar foto's JUMPday en zoek je naar de foto's JUMPday 2023. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk momenten vast te leggen, van de acrobatische sprongen tot de stralende glimlachen op ieders gezichten.Heb jij tijdens deze dag enkele leuke foto's getrokken die je met ons wilt delen? Stuur een e-mail met je foto's naar activiteiten@gym-harop.be.


We willen ook van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van JUMPday. Van de organisatoren tot de deelnemers, van de vrijwilligers tot de supporters, jullie hebben allemaal een waardevolle rol gespeeld in het creëren van zo'n geweldige sfeer. JUMPday zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jullie enthousiasme en betrokkenheid.


We hopen dat jullie allemaal geweldige herinneringen hebben aan JUMPday en dat de foto's je in staat stellen om die speciale momenten opnieuw te beleven. Blijf ons volgen voor meer spannende activiteiten en evenementen in de toekomst.


Met sprankelende groeten,


Het JUMPday-team


Greet, Monique, Lien en Britt

48 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page