top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Nieuw turnjaar, nieuwe groepen

Beste leden,

Onze oprechte excuses voor de vertraging, maar vorige week hebben we eindelijk het uurrooster kunnen doorsturen naar al onze leden. Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt dat er enkele wijzigingen zijn aangebracht in het uurrooster. Helaas zijn nog niet al deze veranderingen terug te vinden op onze website. Dit heeft te maken met het feit dat nieuwe groepen natuurlijk ook nieuwe webpagina's met zich meebrengen. We zijn nog bezig met het verder ontwikkelen van deze pagina's, maar we hebben ons best gedaan om de eerste informatie alvast online te zetten.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn dat niet alle wijzigingen direct zichtbaar zijn op de website. We willen jullie verzekeren dat we eraan werken om dit zo snel mogelijk in orde te maken. Het bijwerken van de website kost echter wat tijd, aangezien we ervoor willen zorgen dat alle informatie correct en overzichtelijk wordt weergegeven.

We willen jullie bedanken voor jullie geduld en begrip terwijl we de website verder ontwikkelen. Als jullie vragen hebben over specifieke wijzigingen in het uurrooster, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (inof@gym-harop.be of ledenadministratie@gym-harop.be). We staan klaar om jullie te helpen en jullie vragen te beantwoorden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort allemaal weer te verwelkomen. Sportieve groeten,

Lucy, Zoë, Lies, Monique, Hans, Britt

(Het Bestuur)


117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page