top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Nieuwe Wind in de Turnkring: Veranderingen in Bestuur en Lesrooster

Je hebt het vast al gemerkt....


De zomer is voorbij en onze turnkring heeft wat veranderingen ondergaan - en ze zijn beslist de moeite van het vermelden waard! Laten we eens kijken naar de frisse wind die door de vereniging waait.


Veranderingen in het Bestuur

Eerst en vooral hebben we afscheid moeten nemen van enkele geweldige bestuursleden. Deze toppers hebben zich jarenlang ingezet voor onze vereniging, maar nu hebben ze besloten om nieuwe avonturen aan te gaan. We zijn hen ontzettend dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan en wensen hen veel succes in hun nieuwe uitdagingen.


Maar met het vertrek van enkele leden komt er ook ruimte voor nieuwe gezichten. Laten we een warm welkom geven aan Inge en Marc, onze nieuwe bestuursleden. Velen van jullie kennen hen al als trainers op dinsdag, woensdag en zaterdag, en nu brengen ze hun enthousiasme en expertise ook naar het bestuur. We zijn blij dat ze zich willen inzetten om onze turnkring nog beter te maken.


Veranderingen in het Lesrooster

Wat betreft ons lessenrooster, hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd die begin september van start zijn gegaan. Het doel is om de groepen nog beter te laten aansluiten bij de wensen van onze leden.


Op dinsdag hebben we nu een groep genaamd "2de jeugd." Hier zijn ervaren trampolinespringers vanaf 14 jaar welkom om zelfstandig te trainen, met een trainer in de zaal voor veiligheid. Je bepaalt zelf hoe je je trainingsuur invult, zolang het maar veilig gebeurt. Dus als je al ervaring hebt en graag zelfstandig wilt trainen, dan is dit precies wat je zoekt!


Op dinsdag en zaterdag hebben we trainingen gefocust op onze wedstrijdploeg. Dit is een selecte groep trampolinespringers die klaar zijn voor competitie. Als je denkt dat jouw zoon of dochter klaar is voor deze uitdaging, aarzel dan niet om dit aan de trainers te laten weten. Samen met de competitietrainer wordt bekeken of dit de juiste stap is voor hun ontwikkeling in de turnsport.


Kortom, onze turnkring evolueert en groeit, met een warm welkom voor nieuwe gezichten in het bestuur en spannende veranderingen in het lessenrooster. We kijken uit naar een seizoen vol plezier en prestaties in de turnzaal. Samen blijven we schitteren in wat we het liefste doen: turnen!


Sportieve groeten,Marc, Greet, Lucy, Inge, Britt, Zoë en Lies

(Het Bestuur)


152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page