top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Op naar een nieuw turnseizoen vol energie en plezier!

Beste turnliefhebbers,


De zomerse dagen beginnen langzaam maar zeker korter te worden, en dat betekent maar één ding: het nieuwe turnseizoen staat voor de deur! Wij kunnen nauwelijks onze opwinding verbergen terwijl we ons voorbereiden om op zondag 3 september van start te gaan met een knallende aftrap: de Dorpsdag van Brasschaat. Het belooft een dag vol plezier, sportiviteit en samen zijn te worden, en we kunnen niet wachten om dit met jullie te delen.

De Dorpsdag is altijd een speciale gelegenheid geweest waarop iedereen uit de gemeente (en buurtgemeente) bijeenkomt om te genieten van een dag vol activiteiten, opwindende demonstraties en natuurlijk, een gezonde dosis turnplezier. Dit jaar belooft niet anders te zijn.


Wat kan je van ons verwachten op de Dorpsdag? Denk aan turnoptredens die je versteld doen staan van de flexibiliteit en moed van onze gymnasten. En laten we ons gezellig kraampje niet vergeten, waar wij met de nodige informatie, drank en grime op jullie wachten.


Na deze Dorpsdag starten we aan ons nieuw turnseizoen. Het turnseizoen van dit jaar belooft niet alleen spannende evenementen, maar ook een toegewijd team van coaches en begeleiders die klaarstaan om jouw turnvaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu een doorgewinterde turner bent of net begint, er is voor ieder wat wils. Onze missie is om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en ondersteund voelt terwijl ze hun passie voor turnen najagen.


En hier is een speciale oproep aan jullie: We hebben jouw hulp nodig! Een evenement als de Dorpsdag vergt veel inzet en teamwork. Als je nog geen plannen hebt voor die dag en je graag een steentje wilt bijdragen, dan zijn we op zoek naar enkele helpende handen. We hebben hulp nodig bij het opzetten van de tent in de vroege ochtend en bij het bemannen van de bar in de middag. Heb jij interesse om te helpen? Laat het weten via een mail aan activiteiten@gym-harop.be

Samen kunnen we van deze dag een onvergetelijke ervaring maken.


Kortom, het nieuwe turnseizoen staat voor de deur en we kunnen niet wachten om samen met jullie op zondag 3 september de aftrap te geven tijdens de Dorpsdag. Laten we samen een jaar vol energie, plezier en turnprestaties tegemoet gaan. Zorg ervoor dat je deze datum markeert in je agenda en laat ons weten of je ons kunt vergezellen als vrijwilliger. Samen maken we er een geweldig turnjaar van!


Tot snel op de Dorpsdag!
Met sportieve groeten,Lucy, Zoë, Britt, Hans, Greet, Marc, Inge en Monique


Het bestuur van Gym-Harop108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page