top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Opendeurweek met Sportende dieren

Komende week is het in onze club opendeurweek. Wat houdt dit in?

opendeurweek

Je mag als ouder, grootouder, .... mee in de zaal komen tijdens de les. Hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw jonge gymnast aan het werk te zien op de toestellen, vloer, trampoline,... Zo kan je eens kijken hoe wij tijdens de lessen proberen jouw jonge gymnast iets bij te leren.Tijdens onze lessen van 3 oktober 2022 tot en met zaterdag 8 oktober 2022, staan dus letterlijke onze deuren open en proberen wij een bank te voorzien, zodat jij al zittend kan kijken.Dinsdag 4 oktober 2022 is het werelddierendag.

Sta jij dan ook even stil bij deze prachtige wezens?

Wereld dierendag
Wereld dierendag

Nadat iedereen volop in sport outfit naar school is vertrokken, is het alweer tijd om aan een volgende belangrijke datum te denken: wereld dierendag!


Op woensdag 5 oktober 2022, willen onze lesgevers graag alle wondere dieren uit het dierenrijk naar de les halen. (lees: iedereen mag verkleed komen, maar laat de echte dieren maar rustig thuis) Zodat ze samen al sportend het dierenrijk kunnen verkennen.


Wat houdt dit voor jou als sporter in?

Je mag verkleed komen als dier (hoe leuk is dat?) Zie dat je dierenkostuum wel comfortabel is om mee te sporten. Dus geen losse attributen (diadeem, ...) die we tijdens het sporten kunnen verliezen.

Wil je toch een dieren diadeem in je haar steken? Zorg dan dat hij goed vast zit, zodat hij niet bij je koprol,... uit je haar valt of in de weg zit.


Wat wij ten zeerste afraden en dus vragen niet te doen:

  • geschminkt naar de turnles te komen. Hoe leuk het ook is om je kind zijn/haar gezicht te schminken. We vragen uit respect voor onze materialen en toestellen om dit niet te doen.


Mijn baret, kraag, broek, vest en mijter hangen al vast klaar.....


woeps... mijn vossenpak dus.


Even een kast te ver, want daarvoor is het nog een beetje te vroeg. Moest je nog niet op onze kalender hebben gekeken, reserveer dan ook alvast vrijdagavond 25 november 2022 in je agenda. (Sinterklaasfeest en Winterbar)

Nog een sportieve dag toegewenst en tot ....


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page