top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Recreatoernooi Trampoline op 6 & 7.05.2023 te Willebroek

Na de middag op zaterdag en vrij vroeg de zondag vertrokken we richting Willebroek. Onze gymnasten gingen er deelnemen aan het Recreatoernooi Trampoline. Zeven gymnasten gingen de uitdaging aan: Zes van hen louter recreanten en één wedstrijdspringerster die kon deelnemen gezien ze wekelijks ‘slechts’ drie uren traint. Ze werden vergezeld door zes gymnasten van de club Gymka Kalmthout waar trainers Inge en Marc ook les geven.


Onze 9 en 10-jarigen waren eerst aan de beurt.

Voor Nyna een wedstrijd waar ze erg naar uit keek. Ze heeft er hard voor getraind, zelfs nog deze voormiddag. Daar zagen de trainers dat ze goed hoog gaat en mooi afwerkt maar wel moeite heeft met de Buikval in haar 2de reeks.

Hoewel ze zenuwachtig voor de wedstrijd, is ze heel kalm net voor de start van haar 1ste reeks. Ze springt dan ook een mooi afgewerkte 1ste reeks. Ook de 2de reeks gaat vlot. Ze springt duidelijk omhoog en afgewerkt. Zelfs de Buikval lukt goed. Nyna sprong erg goed en werd dan ook terecht beloond met goud.

Yuna schopte het in deze reeks tot brons.


De 11-12-jarigen kwamen vervolgens op de trampoline. Elise en Kari wisten beiden een zilveren medaille te behalen. Elise had liever goud of brons gehaald want… zilver won ze vorig jaar reeds. Misschien een beetje de schuld van een trainer die haar er de zaterdag van overtuigde om voluit voor het goud te gaan. Het werd dus één trapje lager en geen goud (maar ook geen brons !)

De 15-16jarigen werden vertegenwoordigd door Hannelore die goud haalde in de G-gym reeks. De jury liet weten dat Hannelore echt wel goed sprong!


Gym-Harop behaalde dus weer erg mooie resultaten: 2 x goud, 2 x zilver en 3 x brons.


Rest ons nog de aanwezige gymnasten, ouders en trainers te bedanken en hopelijk tot op een wedstrijd volgend seizoen!



Hier enkele sfeerfoto’s:

De twee meest rechtse zijn Yuna en Nyna van Gym-Harop. Zij sprongen samen in dezelfde categorie.




44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page