top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

Tijdens de jumpday werd er afscheid genomen

Misschien wist je het al, was je erbij of heb je het ergens opgevangen. Maar het afgelopen jaar werden er veel taken in het bestuur verschoven. Tijdens de Jumpday hebben we dan ook daadwerkelijk afscheid genomen van onze voorzitter Bruno N.


Hij had al enige tijd geleden aangegeven dat het dit jaar zijn 5de jaar als voorzitter was en hij daarna graag zijn plaats doorgeeft aan een volgende kandidaat.

Voorlopig hebben we nog geen vaste kandidaat voor het voorzitterschap. Moest je je geroepen voelen, laat het gerust weten? Je bent van harte welkom in ons nieuwe bestuur.


Verder was het voor Bruno ook zijn 40ste jaar in onze vereniging. Dit konden we niet zomaar voorbij laten gaan. Dus hebben we hem ook letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet.


Je kan Bruno nog steeds terugvinden in onze turnhal tijdens het lesgeven aan onze wedstrijdploeg, tevens zal je hem ook nog zien op onze activiteiten. Ook blijft hij achter de schermen actief als materiaalmeester.


We bedanken je ook graag via deze weg voor alles wat je de afgelopen jaren voor onze vereniging hebt betekent en nog mag betekenen.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Enkele wegen geleden ging onze eerste brief de deur uit omtrent de turnHAPpening van dit turnjaar. Enkele leden ondervinden problemen met het lezen van deze e-mail en het openen van de link in deze e-

bottom of page