top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

TurnHAPpening 2023

Enkele wegen geleden ging onze eerste brief de deur uit omtrent de turnHAPpening van dit turnjaar. Enkele leden ondervinden problemen met het lezen van deze e-mail en het openen van de link in deze e-mail.


Heb je de brief nog niet kunnen lezen? Lees hem hier!

Is het jouw niet gelukt om de link te openen? Scrol helemaal naar beneden en kopieer de link in je adresbalk.

 

Beste leden,

Beste ouders,Allereerst willen wij iedereen een fantastisch en sportief 2023 toewensen! Wij hebben er alvast zin in om er nog leuke, uitdagende maanden van te maken.


Het is weer zover! Op zaterdag 25 maart 2023 organiseren we opnieuw onze turnHAPpening! Zet deze dag zeker al in jullie agenda ;)


Zoals jullie gelezen hebben, organiseren we dit jaar maar 1 dag. We willen zo de mogelijkheid geven aan onze leden die in hun examenperiode zitten om zondag nog een dagje voor te bereiden voor de examens. Mààr niet getreurd, we voorzien wel 2 voorstellingen zodat er voldoende plek is voor al jouw (groot)ouders, nonkels en tantes, neven en nichten,... om te komen kijken.


We gaan ervan uit dat alle leden deelnemen. De weken voor de TurnHAPpening wordt er intensief geoefend aan de nummers. Het spreekt voor zich dat het meer voldoening zal geven aan iedereen als ze dit ook kunnen tonen tijdens het optreden.

Wij vragen jullie om via volgende link je aanwezigheid te bevestigen.

Gelieve deze ten laatste tegen 24/12/2022 in te vullen!


Verdere info volgt later, hou dus zeker jullie digitale brievenbus in het oog!

Indien er vragen zijn, mogen jullie steeds iemand van de lesgevers of het bestuur aanspreken.


Alvast bedankt om deze datum in jullie agenda’s te noteren!


Oproep: We zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen voor het opstellen en de afbraak, maar ook om tijdens de voorstellingen een handje te helpen. Stuur een mailtje naar activiteiten@gym-harop.be. Helpende handen krijgen nog een verrassing ;)


Sportieve groeten,


Koninklijke Turnkring Gym Harop 

Indien bovenstaande link naar het google formulier niet werkt om je in te schrijven, probeer dan eens dit webadres in je browser te kleven:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMeo1WJAH1W5volS79cMA7Qdn9hq_plPT9TZAwiidIH4PcFQ/viewform

62 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page