top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

We beginnen aan een nieuw Turnseizoen

Tijdens de dorpsdag van Brasschaat hebben we voorbije zondag heel veel bekende en nieuwe gezichten mogen ontvangen aan onze tent. Sommige nieuwe leden hebben kunnen kennismaken met hun lesgeefster voor komende turnles. Wat fijn dat jullie even langs kwamen! En we kijken er nog meer naar uit om iedereen terug in onze lessen te kunnen zien.


Morgen zullen de eerste lessen van dit jaar van start gaan. We beginnen dan namelijk met Trampoline en G-gym. De trainers hebben alvast hun sportzak klaarstaan om naar de turnzaal te vertrekken.


Nog geen lid van onze vereniging en interesse in een uurtje bij ons? Schrijf je snel in enkele groepen zijn al reeds volzet.


Ben je nog niet zeker of turnen iets voor jou is? Bij onze vereniging heb je steeds recht op 1 proefles, maar om te voorkomen dat je voor een groep komt die volzet is. Kan je best even informeren bij ledenadministratie@gym-harop.be of het nog mogelijk is om een proefles te volgen.


Ingeschreven maar geen idee meer waar jouw turnles door gaat? Neem zeker eens een kijkje op de uurrooster, daar staat ook vermeld in welke zaal de turnles doorgaat.


De adressen van deze turnzalen vind je terug op onze website bij locaties.51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Enkele wegen geleden ging onze eerste brief de deur uit omtrent de turnHAPpening van dit turnjaar. Enkele leden ondervinden problemen met het lezen van deze e-mail en het openen van de link in deze e-

bottom of page