top of page
de gym-haroper_edited.png

Abonneer je en wees als eerste op de hoogte van updates rond onze turnkring.

 Bedankt voor het abonneren! 

Dit concept zit nog in zijn testfase.

Zoeken

2024 knalde in januari voor TR Comp.

Op 13 januari mochten we dit jaar starten met een knallende wedstrijd trampoline.

We starten de wedstrijd met niet 5 maar 3 gymnasten. Door omstandigheden waren er enkele gymnasten afgevallen. Maar Stef, Elle en Elien deden toch hun uiterste best en konden ons trots maken met hun 1ste, 9de en 21ste plaats op de Allround. Stef liet zich echter op zijn eerste wedstrijd van zijn beste kant zien en nam trots de 1ste plaats in op de Antwerpse Rangschikking. Elien deed het ook super goed voor haar eerste wedstrijd en kon de 10de plaats bemachtigen in het Antwerpse klassement.


Elle had al een beetje ervaring in de schoenen, maar had toch nog wel wat zenuwen voor deze wedstrijd. Ook zij maakte ons trots met haar 9de plaats in het Antwerpse Klassement.

We willen hierbij nog een dikke proficiat wensen aan de springers!
Ook de supporters zijn enorm bedankt voor hun aanwezigheid, want zo'n extra aanmoediging van jullie doet echt wonderen!


Ook de trainers Bruno en Thirze voor hun inzet mogen we niet vergeten. Ze hebben dat goed gedaan om deze springers voor te bereiden op een knappe wedstrijd als deze. Lucy was die dag ook aanwezig, al was ze er niet als trainer maar Jurylid.


Wil je meer weten over hoe deze dag verlopen is? Neem dan zeker een kijkje op de pagina van onze wedstrijd. Daar staan alle verslagen en uitslagen van onze wedstrijden.


Met sportieve groeten,Lucy, Zoë, Britt, Greet, Marc en Inge


Het bestuur van Gym-Harop60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page